Kyivstar (096) 276-11-78; Life (063) 508-83-09 VIBER

Добро пожаловать в интернет-магазин Beezy!

Зустрічаем весну 2018 разом с ТМ Beezy

23.11.2017

Комфортні натуральні, стильні дитячі шапки шоломи «БІЗІ» для дітей від Українського виробника сезон весна-осінь 2018 року.
Шапки виготовлені тільки з натуральних матеріалів і абсолютно безпечні для дітей. Всі матеріали імпортного виробництва и мають знак відповідності стандарт Oeko-tex

Oeko-Tex - відома споживачами марка, яка також служить додатковим підтвердженням якості продукції для виробників.

Ідея була сформульована як створення стандарту безпеки в галузі текстильного виробництва та можливості перевірки продукції на наявність шкідливих речовин на будь-якій стадії виробничого процесу.
Тестуванні зразки досліджуються незалежними інститутами, що входять до Oeko-Tex, на відповідність нормі pH, вмісту формальдегідів, наявності екстрагованих важких металів, речовин що вмістять хлор, таких как пентахлорфенол і трихлорфенол.

Бавники в текстильних виробів основна причина контактних дерматитів . Текстильні фарбники які можуть бути розділені на кілька типів (наприклад- дисперсні, реакційні, кислотні та прямі), - остання кількості контактних дерматитів  викликана носінням одягу.  Одежні фарби можуть бути алергенними. Тім паче, надмірне окрашування тканини може легко впливати на шкіру. Велика чутливість до фарб досить поширена серед людей що страждають  на алергию. Дослідження, проведено в 2003 році, показало що у 12,3% випробуваних на алергічні проби, була виявлена алергія на фарбники та алергенні смоли. Велика доля чутливості групи алергенних барвників припадає на дисперсійний синій 124, 106 і 85. Результати показали також, що дисперсні барвники викликають пурпурні контактні дерматити.

                                                

Комментарии

Пока нет комментариев

Написать комментарий